Irta : Tom 2015. augusztus 25., kedd

A 2015-ös év és az évtized legfontosabb energetikai eseménye történt Augusztus 8-án a 8:8:8 dimenziókapu megnyílásával. Ez az energia a gondolataid teremtő erejét végtelenszeresére erősítve hozzásegít téged ahhoz, hogy az akaraterődet megsoksoroszva most olyan célokat is elérj, olyan álmokat is megvalósíts, amit korábban lehetetlennek hittél.



A 8:8:8 energia augusztus hónapban háromszor tér vissza, hogy megerősítse a hatását. Az első alkalommal augusztus 8-án lépett be az életedbe, a második alkalommal augusztus 17-én tért vissza, hogy utat mutasson számodra a vezércsillagod segítségével és megerősítse a hitedet, hogy soha ne térj le az utadról.

A harmadik és egyben a legmagasabb rezgésű spirituális energiát aktivizáló visszatérés augusztus 26.-án szerdán lesz
A 26-os szám a 8-as szám legmagasabb szintű új spirituális frekvenciája, ami megmutatja számodra, hogy bármi is az, amire vágysz a MINDENSÉG pontosan arra vágyik. Ezért ha nem hagyod kihülni, elsorvadni a vágyad energiáját, hanem táplálod és feltüzesíted, akkor a MINDENSÉG minden erejével azon dolgozik majd, hogy a vágyad valóra váljon.

Ha most megnyitod magad ennek a rendkívül magas szintű energiának, akkor meg fogod érteni,  hogy egyetlen lépésed sem jelentéktelen a mindenség szempontjából. sőt éppen ellenkezőleg. A MINDENSÉG energiái minden pillanatban készen állnak arra, hogy támogassanak téged. Akár egészen pici, akár egészen hatalmas álmaid vannak, amiket szeretnél elérni.

Az a fontos, hogy most engedj el mindent, amitől félsz
Ne gondolj arra, amiért a legtöbbet aggódsz, hanem a figyelmedet csakis azokra a dolgokra koncentráld, amikre igazán a szíved mélyéből vágysz. A vágyad energiája most képes lesz összekapcsolódni ezzel a rendkívül magas frekvenciáju spirituális energiával, ami augusztus 26.-án érkezik.

A MINDENSÉG hatalmas kapuja megnyílik előtted, de csak rajtad áll, hogy van e elég bátorságod hozzá, hogy belépj ezen a kapun. A bátorságodat mindig a saját energiád feltétlen megértése és elfogadása adja meg számodra. Semmi nem ad számodra akkora erőt, mint amikor félelmek és kétségek nélkül, a másoknak való megfelelést végképp hátrahagyva tudod megélni önmagad.

Nem hagylak magadra, segítek neked a felkészülésben
Egy ilyen intenzív energia érkezésére tudatosan fel kell készülnöd, hogy tisztában legyél vele mi történik veled egész pontosan. Az aktuális energiák útmutatása minden egyes pillanatban segít neked megőrizni az egyensúlyodat és a belső békédet, amit egy ilyen intenzív energiarobbanás könnyedén felbolygathatna.


Forrás: http://mindennapiszammisztika.hu/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -