Irta : Tom 2015. szeptember 25., péntek

2015. Szeptember 28-án, több, mint 30 év  után először figyelhetünk meg Szuperholddal egybekötött Teljes Holdfogyatkozást Magyarország területén. Ez azonban sokkal több lesz, mint egy érdekes csillagászati esemény. A mostani holdfogyatkozás egy új energetikai kaput nyit meg egy spirituális ösvényre, ami egy teljesen új világba vezet.

Az új világába csak akkor juthatsz el, ha az előtted álló spirituális ösvényen magad mögött hagyod a félelmeidet.



Ehhez minden segítséget megad neked a Holdfogyatkozás energiája, ami szimbolikusan mutatja be számodra, hogy a félelmeid hogyan árnyékolják be a mindennapjaidat. A Holdfogyatkozás energiája, és az aznap kezdődő fogyó Hold magával viszi a legsötétebb és legfélelmetesebb aggodalmaidat is, de csak akkor, ha készen állsz, hogy elengedd őket.

A mostani energiák rávilágítanak az eddig felszín alatt meghúzódó rejtett erőkre, amiket ideje felszínre hoznod és tudatosítanod őket. Olyan képességeket fedezel majd fel önmagadban, amikről eddig fogalmad sem volt. Ezek az erők támogatnak majd az előtted álló spirituális ösvényen való áthaladás során.

A spirituális ösvény végén egy új világ vár téged.

Fel fogd fedezni magadban a teremtés erejét. Miután letetted a félelmeidet, hihetetlen erők fognak felszabadulni benned, amiknek segítségével gyorsabban válnak majd valóra a kívánságaid, mint azt valaha gondoltad volna.

2015.09.28.=2+0+1+5+0+9+2+8=27; 2+7=9

A szeptemberi holdfogyatkozás legmagasabb rezgésű száma a 9-es, ami rendkívüli tisztánlátást és bölcsességet ad számodra és átvezet téged az Október hónap rendkívüli erejű transzformáló energiájába. Segít megérteni a múltból hozott tapasztalataid fontosságát, segít abban, hogy csak az értékes tapasztalatokat vidd magaddal és minden fájdalmat, amit visszahúz téged, magad mögött hagyhasd.

Most az a legfontosabb, hogy tisztában legyél minden lépésednél, hogy milyen energiák érvényesülnek éppen az életedben.

A személyes energiáid útmutatást és megerősítést adnak számodra, hogy minden egyes lépésnél magabiztosan tudd jó irányba tart az életed.  Az aktuális energiák útmutatása minden egyes pillanatban segít neked megőrizni az egyensúlyodat és a belső békédet, amit az előtted álló időszak könnyedén felbolygathatna.


Forrás: http://mindennapiszammisztika.hu/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -