Irta : Tom 2015. október 12., hétfő

Kristálytiszta szándék

Mihály arkangyal

"Legyél tisztában a vágyaiddal, és mindig lebegjenek a szemed előtt rendületlen hittel."



„Útmutatásért fohászkodtál, legyen hát elég bátorságod beismerni, mire vágysz igazából. Tudd, hogy mint mindenki más, te is a legjobbat érdemled. Isten mindenkinek jólétet és bőséget akar. A részedet kérted az örökségből azzal, hogy tiszta mentális képet alkottál a vágyaidról. Nyugodtan képzeld el, hogy a vágyad már valóra vált, és éld át a vele járó érzelmeket és testi érzeteket. Ne aggódj a hogyan miatt: a Teremtő végtelen teremtőképessége és ötletessége folytán időben eléd fogja tárni. Egyszerűen kövesd a benső hangodat, hogy társteremtője legyél az isteni vágynak. Fogadd el a jót úgy, ahogyan eléd tárja a sors.”

Mihály aurája királykék színű, enyhe, sötétlilás árnyalattal. A közelében kobaltkéken felvillanó fényszikrákat tapasztalhatunk. A kristályok közül a szugilit testesíti meg az energiáját. Ha ebből a kőből készült medált, fülbevalót viselünk, előfordulhat, hogy beszéd közben azt vesszük észre, mélyenszántó és szeretetteljes üzeneteket közvetítünk a spirituális csatornánkon.


Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Arkangyal jóskártya c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -