Irta : Tom 2016. január 4., hétfő

A különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilencéves ciklusokból tevődik össze, és ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket.
A kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, mely egy jól lekövethetően ismétlődést rejt magában. Lehet-e jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan lezárni a 9 éves ciklusokat?

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni.

2016 – A lezárás éve, amikor magunk mögött kell hagyni a múltat



A lezárás nem lehetőség, sokkal inkább kötelesség. Így tudunk az új élet küszöbén átlépve egy csodás 2017-es esztendőt kezdeni, ami az új dolgok megalapozását fogja megteremteni. Aki szánt, az vethet. Aki vet, az arathat. Aki arat, annak megadatik a bőség.


  • 1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
  • 2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás csodáját hozza.
  • 3-as év: a kihajtás, a növekedés, a szárba szökkenés éve, nagy változások jönnek.
  • 4-es év: a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
  • 6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
  • 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
  • 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
  • 9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.


2 + 0 + 1 + 6 = 9

Ami most érkezik, az az elmúlt nyolc év munkájának eredménye. Amit cselekedtél, az most visszaköszön. Ha mindent megtettél a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy az esetleges gondokat, nyűgöket, terheket lepakold, a hibákat kielemezd, megértsd, mi nem sikerült, hol és mit rontottál el, így pedig szépen, tudatosan elengedheted mindazt, ami nem szolgálja további fejlődésedet.

Az elmúlt nyolc év megkoronázása ez az esztendő. A végső elszámolás pillanata, a titkok nem takargathatók tovább, a valóság feltárul, és jó az, hanem kell pironkodni semmilyen tett miatt. Fájdalmas is egyben ez az év, hisz olyasmit is el kell engedni, amihez görcsös ragaszkodás köt.

Ami 2016-ban, a lezárás évében elkerülhetetlenül bekövetkezik, külön-külön vagy halmozottan:


  • párkapcsolati lezárás
  • barátok és más kapcsolatok elvesztése, erős lazulása
  • munkahely megszűnése, vállalkozások becsődölése
  • régóta függőben lévő jogi ügyek kibogozása, megértése, lezárása
  • költözés
  • hitelek lezárása vagy hathatós megoldás megtalálása
  • beteg emberek esetén a probléma enyhülése, vagy akár megoldódása, de ennek a fordítottja is lehetséges: lemondás az életről, az életben maradásról. A gyógyulás reményétől való búcsú.
  • világi szinten határok lezárása; szigorú – állami szintű – szerződések, megállapodások kikényszerítése; háborúk lecsendesedése (nagy veszteségekkel körbeölelve); váratlan és meglepő választások kiírása (drasztikus végeredménnyel), nagy és neves politikusok és rendszerek bukása 


Legyél bátor, és engedd el a múltad!

Ez az az esztendő, amikor meglepően nagy belső erővel rendelkezel, de ügyelned kell arra, hogy szilárd alapokra építsd új terveidet, melyek megalapozását ne siesd el. Jól teszed, ha már a 2017-es (1-es) év terveit kezded el összerakni, de fontos, hogy elegendő időt hagyj a lezárásra. A függetlenség és a szabadság utáni vágy megerősödése teljesen normális ebben az időszakban.

Ennek az évnek azok lesznek a nyertesei, akiknek van bátorságuk kimondani, hogy elengedik a múltat, nem törődnek a régi sérelmekkel, megbocsátanak az ellenük vétkezőknek, közben megértik a jelen történéseit, és pontos terveket szőnek, melyek magjait 2017-ben elvetik.


Írta: Szatmári Nóra
Forrás: http://www.life.hu/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -