Irta : Tom 2016. január 20., szerda

A tízmilliószoros napokra egyre több ember fordít nagyobb figyelmet, főleg azok, akik hisznek az ezotériában és eszerint is élnek, Minden évben 4 tízmilliószoros nap van, amikor minden gondolatunk hihetetlen erővel bír és ez igaz a cselekedeteinkre is.

A tibeti “nagy” Buddha napokat (Düchen) hívják tízmilliószoros napoknak. A karma (ok-okozat) törvénye szerint minden, amit teszünk és amilyen rezgéseket (gondolatokat, érzéseket) kibocsátunk magunkból az univerzumba, visszaszáll ránk.

Ha szeretnél valamit teremteni, elérni az életedben, ezen a napon sok pozitív gondolattal, érzéssel erősítsd meg a vágyadat! Erre a napra érdemes időzítened a nagy terhek lerakását is. Ha pedig negatív érzések, gondolatok merülnének fel Benned, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket! És amikor úgy érzed, hogy Magadért és szeretteidért már minden jót megtettél, és még él Benned a vágy további jótéteményekre, gyújts meg egy mécsest vagy füstölőt és ajánld fel az emberiségért! Kérd, hogy minden ember szívében jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind mások felé! Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek is! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd a Világbékét ünnepelni!



Mit kell tenned ezeken a napokon?

Gyújts meg egy fehér vagy arany színű gyertyát vagy mécsest! Kérd a segítődet – aki lehet az Istened, az Angyalod, a Szellemi Vezetőd, a Felsőbb Éned, az Univerzum, vagy bárki -, hogy jelenjen meg a gondolataidban és a szívedben. Kérd, hogy vezesse gondolataidat a harmónia és a szeretet felé. Majd fogj egy A4-es lapot és középen egy vonallal válaszd ketté. A bal oldal tetejére írd fel: “Ilyen az életem most, ezeket a dolgokat elengedem:”. A jobb oldal tetejére pedig ezt írd: “Ilyen életet szeretnék, ezeket a dolgokat bevonzom:” Aztán sorolj fel mindkét oszlopba mindent, amit csak szeretnél. Nagyon fontos, hogy a kívánságaidat konkrét határidővel add meg: melyiket milyen időtartamon belül, legkésőbb mikorra szeretnéd, hogy megvalósuljon. Miután végeztél a listákkal, nagyon őszintén gondold végig, melyiket miért kéred!Majd éld át, érezd, hogy már megkaptál mindent, amire vágysz! Most vágd ketté a lapot a vonal mentén, és az elengedésre váró dolgok oldalát égesd el a gyertya lángjában, vagy csak tépd össze. Érezd, hogy ezek a dolgok már nem képezik részét az életednek! Végül köszönd meg a kéréseid teljesülését és Segítőd jelenlétét, és engedd, hogy megteljen a szíved a hála érzésével!

2016 tízmilliószoros napjai:


  • február 22., hétfő,
  • május 21., szombat,
  • július 8., péntek,
  • október 22., szombat.



Forrás: tudasfaja.com/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -