Irta : Tom 2016. június 20., hétfő

Megbízható útmutatás

Csodálatos ötletet kaptál válaszként az imáidra. Ez az ötlet valóságos és megbízható. Biztonságosan belefoghatsz magvalósításába, tudván, hogy utad minden egyes lépésénél melletted leszünk. Kérj tőlünk segítséget, és maradj nyitott támogatásunk befogadására - az ötletedhez szükséges összes dologgal kapcsolatosan.


Azért kaptad ezt a kártyát, mert az angyalok szeretnék, ha hinnél az ötleteidben, mert ezek imáidra érkező feleletek, és bízhatsz bennük. Támogatunk téged, amint fokozatosan tettekben is megvalósítod ötleteidet, mindaddig, míg rendszeresen bejelentkezel az angyaloknál, hogy folyamatos útmutatásban legyen részed. Amikor csak sebezhetőnek érzed magad, kérd meg angyalaidat, nyugtassanak meg érzelmi, spirituális és anyagi vigasszal.

A lap további jelentései: Ne aggódj a részletek miatt, hiszen azok maguktól megoldódnak, miközben az úton haladsz. Vágj bele! Ötleted hiteles és isteni sugallatú. Biztonságos a számodra a változtatások beiktatása és a továbblépés.



Ehhez az üzenethez Doreen Virtue Napi útmutatás angyalodtól c. kártyacsomagját használtam. Az üzenet csak tájékoztató,útmutató jellegű,nem minősül hivatalos prognózisnak.

Forrás: dudus.hu

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -