Irta : Tom 2016. augusztus 31., szerda

Soha nem fokozatosan kerülsz egyik élethelyzetből a másikba, hanem ugrásokkal. Egyik pillanatban még az egyik energia hat rád a másik pillanatban pedig már egy másik.A kezdő ugrás a születésed pillanata. A születésedet követően az idő múlásával arányosan minden pillanatban egy változási ugráson mész keresztül.

Ezek az ugrások kisebb és nagyobb léptékűek. Miden energetikai ugrás az életedben egy kapu, amin átmész. Ezek közül az ugrások közül vannak jelentősebb hatásúak és vannak alig észrevehetőek.
Minden évben legalább kétszer egy igen jelentős kapun lépsz át
A két kapu természete egymástól eltér, de mégis erős hatással van rád. Az egyik időkapu a születésnapod, a másik pedig az év váltás pillanat. A születésnapod egy olyan időkapu az életedben, ami minden évben egy új személyes küldetést, vagy ha úgy tetszik új tapasztalási lehetőséget hoz számodra.
Minden év január 1.-én az év váltás pillanata pedig az egész emberiség számara egy olyan időkapu, ami a globális küldetést, vagy tanulási lehetőséget adja az emberiség számara.Szerencse vagy balszerencse? Ez itt a kérdés!

A saját életedre e két hatás együttese hat a legerősebben és a legészrevehetőbb módon. Ezt a hatást sokan szerencsének és balszerencsének nevezik annak függvényében, hogy a fennálló helyzet szempontjából kedvező, vagy kedvezőtlen változást hoz.

A valóság azonban az, hogy kizárólag te viszonyulsz szerencsésen, vagy szerencsétlenül a fennálló erők rad gyakorolt hatásához. Ha képes vagy együtt dolgozni ezekkel az erőkkel, akkor "szerencsés" leszel, azonban ha szembe mész velük, akkor "szerencsétlen", hogy a hétköznapi értelemben használt szavakkal éljek.


Forrás: http://www.ebredoeroakademia.hu/

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -