Irta : Tom 2016. augusztus 26., péntek

Yehudah által

Selamat Majon! Ismét itt vagyunk! Sinetha vagyok a Galaktikus Fénycsaládok képviseletében. Ebben a formában régen találkoztunk, de eljött az ideje, hogy elmondjunk egy-két dolgot.
A legfontosabb, hogy mindent a terv szerint halad. Elégedettek vagyunk azzal, amerre haladtok. Tudatosságotok és ezzel együtt bolygótok tudatossága is folyamatosan kiterjed és változik de sokatokat visszatartanak még a régi minták és beidegződések. A sötét erői pedig fáradhatatlanul próbálkoznak, hogy meghiúsítsák a tervet. A mi feladatunk, veletek és a Belső Földi testvérekkel együtt, hogy ezeknek a próbálkozásoknak elejét vegyük.
Érezzük, hogy a világban zajló folyamatok sokatokban aggodalmat, félelmet szülnek ezért fontos visszaemlékeznetek valódi, végtelen természetetekre és arra, hogy Teremtők vagytok. Mindannyian, egytől egyig. Végtelen kiterjedésű, sokdimenziós fények vagytok, melyek minden dimenzióban egyszerre teremtenek, szünet nélkül. Ha ezt az erőt tudatosan használjátok, jelentős haladást értek el mint magatok, mint egymás életében. Úgy lehetne mondani, hogy vizualizáljatok szívvel. Képzeljétek el az elmében, amit el akartok érni, de szívetekből sugározzátok ki és hagyjátok megvalósulni.

A megrekedt gazdasági folyamatok is előre mozdulóban vannak, a kiáradás folyamatos. A hatalom még mindig a pénzbe kapaszkodik, több országban újabb kibocsátások várhatók, de a problémákat nem oldják meg. A megújuló energiaforrások terjedése erősödik és ez kellemetlen a hatalomnak. Nem termel hasznot. Ki kell tartanotok, az út kész. Veletek együtt dolgozunk.
A vándorló keleti népek problémája is a hatalom műve, mesterséges zavar. Gyakoroljatok megértést, elfogadást és szeretetet a helyzet orvoslására. Emlékezzetek: erőszak egyetlen problémára sem lehet megoldás. A szeretet a válasz mindenre!
Rengeteg dolog történik, sok a tennivaló, de együtt kell dolgoznunk ahogy tesszük is. Ha a Tanács úgy határoz rövidesen újra találkozunk. Maradjatok békében, szeretetben és egységben!

Sinetha

Szolj hozza!!

Feliratkozom a bejegyzesekre | Feliratkozom a hozzaszolasokra

- Copyright © Fehér Lótusz - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -